BUZ BG > Uncategorized > Публикувай и Продай Нова Обява на Buz BG
Публикувай и Продай Нова Обява на Buz BG

Преди да публикувате обява, моля, запознайте се с нашите правила и условия. За да публикувате и продадете нова обява на https://buzbg.com следвайте следващите стъпки:

  1. Влезте във вашият профил или създайте нов. За повече информация относно създаването на нов профил посетете страницата – Как да Регистрирам Нов Потребител на Buz BG.
  2. Кликнете върху бутона – Публикувай Нова Обява, който се намира в горният десен ъгъл.
  3. Попълнете информацията за вашата обява.

 

Когато сте готови, натиснете бутона Публикувай Обявата и мигновено вашата обява ще бъде публикувана на сайта. Винаги може да редактирате или изтриете ваша обява, като отидете на вашият профил ⇒ управление на продажбите. За да отидете на вашият профил моля погледнете в горният десен ъгъл и натиснете върху вашето профилно име.

Когато някой закупи ваша обява, ще бъдете уведомени на вашият имейл. Отидете на вашият профил ⇒ управление на продажбите и изпълнете поръчката. Използвайте чат или връзка с купувача бутони за да се свържете с купувача. След като изпълните поръчката натиснете бутона – отбележи, като доставена. След като купувача отбележи поръчката като получена и остави мнение  и оценка, парите от продажбата ще бъдат преведени във вашето виртуално портмоне.

Успех!

 

Коментарите са затворени.