BUZ BG > Как Работи

BUZBG.com e първата и единствена за България платформа за онлайн услуги. Сигурно е, че ще останем ПЪРВАТА и само времето ще покаже дали ще останем единствената.

Както вече споменахме, ние сме платформа за онлайн услуги, подобна на световноизвестният сайт Fiverr.

За тези, който не са наясно, какво точно правим и предлагаме, следващите редове ще внесат по-голяма яснота.


Регистрацията и създаването на нов профил е безплатна.

Всеки, който иска да използва сайта може и трябва да се регистрира. Може да се регистрирате използвайки вашият Facebook профил или формата за регистрация, като натиснете тук. За по-детайлно описание на начина, по който можа да се регистрирате, посетете нашият блог и страницата – Как да Регистрирам Нов Потребител на Buz BG. След като се регистрирате, може да станете продавач и купувач. Важно е да предоставите валиден имейл адрес, който ползвате най-често, защото това е основен начин, по който ще комуникирате с нас. Регистрираните потребители могат да публикуват нови обяви на сайта или да разглеждат и пазаруват обяви и услуги предоставени от други потребителите на сайта.

Продавачи:

Започнете да правите пари, като публикувате обяви за услуги, които може да изпълните. За да публикувате нова обява кликнете тук.

След като някой закупи предлагана от вас услуга, купувача плаща поставената от вас цена. Ние задържаме парите докато вие доставите поръчката. След като купувача отбележи покупката, като доставена, ние превеждаме 75% от парите във вашето виртуално портмоне. Винаги може да видите, колко пари имате в портмонето, като отидете на Вашият профил » Портмоне. Когато съберете повече от 10 € във вашето портмоне, може да поискате да изтеглите текущият ви баланс. При одобрение, исканата сума се превежда посредством PayPal. Не забравяйте да въведете PayPal имейл, когато оформяте вашата Лична Информация!

Наслаждавайте се на спечелените екстра пари от занаята или талант, който притежавате.

Купувачи:

Може да търсите обяви чрез търсачката, която се намира в горният ляв ъгъл или да разглеждате всички обяви на главната страница. Може да търсите различни обяви по категории и под категории. Сайтът съдържа 8 различни и много интересни категории – Бизнес • Видео • Графичен и Уеб Дизайн • Забавни и Други • Маркетинг и Реклама • Музика • Писане и Преводи • Програмиране и Компютърни Технологии.

Когато попаднете на услуга, която искате да купите, кликнете върху обявата и я разгледайте. Тук може да видите информация за продавача, рейтинг, повече информация и детайли за услугата. Ако решите да я закупите, кликнете върху бутона – Купи и ще бъдете прехвърлени на страница, на която може да платите. В момента може да платите само с PayPal, но очаквайте повече методи за плащане в бъдеще.

Вашата покупка е винаги защитена. Продавача няма да получи пари преди успешно да достави услугата. След като получите закупената от вас услуга, ще трябва да я маркирате като получена и чак тогава продавача ще получи своите пари. Можете да дадете оценка за вашата покупка и по този начин да помогнете на бъдещи купувачи.

Заключение:

BUZBG.com e различен сайт. Услугите предлагани на сайта са различни и в повечето случаи неща, които не може да намерите никъде другаде. Няколко примера за услуги, които може да предлагате и намерите в сайта!

Примерна услуга в категория Бизнес:

За 5 € ще бъда ваш виртуален асистент!

Примерна услуга в категория Видео:

За 2 € ще направя професионално оформяне и дизайн на ваше видео!

Примерна услуга в категория Графичен и Уеб Дизайн:

За 2 € ще направя професионално лого за вашият бизнес или сайт!

Примерна услуга в категория Забавни и Други:

За 1 € ще звънна на номер по ваш избор и ще му спретна шега!

Примерна услуга в категория Писане и Преводи:

За 2 € ще ви изготвя професионална Автобиография и Мотивационно писмо!

И т.н.


Както може да видите от примерите по-горе, повечето от услугите:

BUZBG.com предлага сигурност на своите потребители. Всеки път, когато закупите услуга на нашият сайт, ние задържаме платежа докато купувача не отбележи своята покупка като доставена. При проблем, който не може да се разреши между двете търгуващи страни, ние винаги можем да помогнем. Свържете се с нас, като кликнете на този линк.

Започнете да правите пари или търсите услуги сега!