BUZ BG > Помощ > Как да Регистрирам Нов Потребител на Buz BG
Как да Регистрирам Нов Потребител на Buz BG

Всеки, който иска да използва пълната функционалност на сайта buzbg.com може и трябва да се регистрира. Преди да се регистрирате и започнете да използвате сайта, ви приканваме да се запознаете с нашите страници за конфиденциалност и правила/условия. Ако имате въпроси, моля свържете се с нас чрез някой от методите на страницата за връзка с нас.

За да регистрирате нов профил на нашият сайт, моля, погледнете в горният десен ъгъл на вашият екран и кликнете върху линка Регистрация.

Ще бъдете препратени на нова страница. Тук може да изберете начина, по който искате да се регистрирате.Използвайте вашият Facebook за по бързо и лесно регистриране или създайте ново профил, като въведете потребителско име и имейл.

Вход с Facebook :

За да влезете с вашият Facebook профил, моля, кликнете върху иконата на Facebook. Ако не сте влезли във вашият Facebook  профил, ще бъдете препратени към страницата за вход, от където да влезете. Преди да бъдете върнати на buzbg.com ще трябва да отбележите дали искате да асоциирате вашият Facebook профил с вече съществуващ профил на buzbg или искате да създадете нов. Кликнете върху вашият избор, след което ще бъдете препратени обратно на нашият сайт и ще може да започнете да го използвате.

Регистрация с потребителско име и имейл:

За да се регистрирате и създадете нов профил на buzbg.com, моля въведете потребителско име и имейл адрес, който използвате най-чест. Преди да натиснете бутона- Регистрация не забравяйте да попълните антиспам полето с кодът от картинката. Вашата парола ще бъде получена на зададеният имейл адрес. Моля, проверете Вашата Нежелана Поща (Junk Mai), ако паролата за профила ви не се появи до 5 минути. Имейлът, който ще получите, съдържа важна информация за вашият акаунт- потребителско име и парола.

Върнете се обратно на buzbg.com и кликнете върху бутона Вход, който се намира в горният десен ъгъл до бутона Регистрация. Въведете потребителското име и парола, която сте получили на вашият имейл. За да смените паролата, отидете на Моят Профил/Лична Информация и въведете новата парола. Не забравяйте да натиснете бутона запази, след като въведете новата парола.

Коментарите са затворени.